Основні галузі промисловості: закуски, що пройшли випікання, хлібобулочні вироби (печиво, хліб).
Сфера застосування: стрічка для обробки тіста, транспортерна стрічка для харчової продукції з високою технологічністю.
Особливі характеристики:
- Антистатичні властивості.
Матеріали та структура:
- Матеріал транспортерної поверхні: поліестер (PET).
- Поверхня транспортерної сторони: тканина.
- Властивості поверхні: не липне.
- Колір транспортерної поверхні: білий.
- Тяговий шар: поліестер (PET).
- Кількість шарів тканини: 2.
Матеріал і характеристики шківної сторони:
- Матеріал шківної сторони: поліестер (PET).
- Поверхня шківної сторони: тканина.
- Властивості поверхні шківа: не липка.
- Колір поверхні шківної сторони: білий.
Додаткові характеристики:
- Антистатичне оснащення: так.
- Безклейовий шов: так.
- Вогнестійкість: відсутні спеціальні властивості для захисту від горіння.
- Харчовий допуск (FDA): так.
- Відповідність стандартам ЄС для харчових продуктів: так.
Технічні параметри:
- Товщина: 1,6 мм (0,06 дюйма).
- Вага стрічки/ременя: 1,8 кг/м² (0,369 фунт/фут²).
- Сила тяги для 1% розтягнення (k1% статично) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 9,0 Н/мм (51 фунт/дюйм).
- Сила тяги для 1% розтягнення (k1% після релаксації) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 6,0 Н/мм (34 фунт/дюйм).
- Мінімальна робоча температура: -10 °C (14 °F).
- Максимальна робоча температура: 90 °C (194 °F).
Коефіцієнт тертя:
- Між шківною стороною і сталевим шківом: 0,15.
- Між шківною стороною і гумованим валом: 0,35.
- Між шківною стороною і столешницею з обробленої сталі: 0,25.
- Між шківною стороною і поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,15.
- Між шківною стороною і нержавіючою сталлю: 0,15.
Виробнича ширина безшовної стрічки: 3000 мм (118,11 дюйма).